Министерството на образованието и науката създаде Национална електронна библиотека на учителите,

...
Министерството на образованието и науката създаде Национална електронна библиотека на учителите,
Коментари Харесай

Национална електронна библиотека в помощ на учителите създаде МОН

Министерството на образованието и науката създаде Национална електронна библиотека на учителите, заяви пресцентърът на МОН.

В това вместилище за електронно наличие има опция за издание и шерване на авторски обучителни, дидактически и методически материали за работа в електронна среда - видеоуроци, обучителни стратегии, новаторски методики, проби, филми, извършения, занимателна педагогика, презентации и най-много планове, които са свързани със автономия при осъществяването в електронна среда. Те може да са направени независимо или в екип, като е належащо да подхождат на държавните просветителни стандарти и на образователните стратегии.

Хранилището е и платформа за популяризирането на изследователска и ученическа работа, за мотивиращи детайли, за противоположна връзка, за групова и самостоятелна работа, за основаване и използване на умения.

Авторските материали ще се разпределят по класове, по тематични посоки и по тип на материала - за образование, за самоподготовка и за изпитване.

Учителите могат да споделят своите хрумвания за поощряване и повишение на интереса и резултатите от отдалеченото образование в този момент, а след това, когато то ще се ползва в разнообразни разновидности на присъственото образование в клас, и при самоподготовката, преподаването на интегрирано познание и при проектнобазираното образование.

Източник: Новите родители
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР